Go directly to content
Naar de homepage

Online Intermediairdag

Let op: de Online Intermediairdagen 2019 zijn achter de rug. U kunt zich hiervoor niet meer aanmelden. U kunt wel de opnames terugkijken.

 

Vanuit huis alle sessies volgen. Dat is de online Intermediairdag. Maak deze online Intermediairdag mee op dinsdag 17 en woensdag 18 december 2019 tussen 8.00 en 18.00 uur.

U logt op 17 of 18 december 2019 in op Mijn Intermediairdagen op een tijd die u schikt. Vervolgens doorloopt u virtueel uw eigen programma en stelt u tussendoor uw vragen via de Community Intermediairdagen. U mag er zo lang over doen als u wilt. Wij vragen bij inschrijving wel hoe laat we u ongeveer kunnen verwachten. Zodat we voldoende mensen hebben klaar zitten om uw vragen te kunnen beantwoorden.

U bezoekt dus vanaf uw eigen werkplek themasessies en stands. Sterker nog: als u wilt, bekijkt u gewoon álle themasessies. Als u voldoende kennis hebt opgedaan, dient u uit te loggen via de knop “Uitloggen”. Wij maken vervolgens een certificaat van deelname voor u aan. Het certificaat vindt u vanaf 20 december terug in Mijn Intermediairdagen.

PE punten

Op basis van uw activiteit tussen inlogtijd en het afsluiten van de browser wordt een certificaat van deelname aangemaakt. Deze staat vanaf 20 december in Mijn Intermediairdagen zodat u PE punten kunt aanvragen.

Alle elementen uit het Intermediairdag-programma maakt u mee tijdens de online Intermediairdag. U stelt uw vraag dan via het het Community Intermediairdagen, waar u binnen twee dagen een reactie krijgt op uw vakinhoudelijke vragen. Met het online event biedt de Belastingdienst nóg meer fiscaal dienstverleners de mogelijkheid om de Intermediairdagen mee te maken.

Net als voor de Intermediairdag op locatie moet u zich met uw beconnummer (of als u een salarisprofessional bent met uw FSA ID) opgeven voor de online Intermediairdag. Als u zich opgeeft voor de online Intermediairdag, bepaalt u zelf een geschikte tijd en plaats om dit congres online mee te maken.

Voordelen:

  • Rechtstreeks chatten met sprekers en standhouders
  • Snel antwoord op uw vragen
  • Geen wachtrijen bij de stands
  • Als eerste toegang tot de opnames
  • Geen reistijd
  • Certificaat voor accreditatiepunten (PE punten)
  • Meedoen vanuit eigen locatie
  • Onbeperkt aantal themasessies volgen
  • Meedoen op een tijd die u goed uitkomt