Ga direct naar de inhoud
Naar de homepage van Intermediairdagen

Over Intermediairdagen

Intermediairdagen is hét jaarlijkse relatie- en kennisevenement met exclusieve informatie van de Belastingdienst voor fiscaal dienstverleners. Vanwege en door corona beperkende maatregelen zijn de Intermediairdagen dit jaar compleet digitaal. Dit gratis congres biedt zo’n 10.000 fiscaal dienstverleners de kans begin december online met de Belastingdienst en andere overheidspartijen in gesprek te gaan en kennis te vergaren.

Het doel van de Intermediairdagen is dat fiscaal dienstverleners hun fiscale kennis en inzicht op peil houden, voor hun klanten. De Belastingdienst draagt het hele jaar kennis over via het Forum, de kennissessies en kort na Prinsjesdag het kennisevenement Intermediairdagen 2020.

Tijdens de Intermediairdagen geeft de Belastingdienst de fiscaal dienstverleners (FD) vroegtijdig inzicht in de belangrijkste veranderingen van het nieuwe Belastingplan 2021. Vroegtijdig betekent in de praktijk: vooruitlopend op de reguliere communicatie en publicaties voor burgers en bedrijven.

Virtueel programma

De 5 virtuele dagen zijn dit jaar van 7 tot en met 11 december. In feite zijn dit parallelle webinars die live worden uitgezonden met direct een live chat mogelijkheid met sprekers en standhouders. Het is veel vermoeiender om de hele dag te luisteren en te chatten dan echt in gesprek gaan met een expert, de Belastingdienst biedt daarom een compacter programma aan. Dit programma vindt staat vanaf half oktober 2020 op deze site.

Net zoals bij een live evenement zijn er een aantal sessies en een Informatiemarkt. Stands kunnen via knop op dashboard aangeklikt worden en via live chat vragen stellen. Ontmoet deskundigen van de Belastingdienst en andere overheidsorganisaties tijdens de verschillende virtuele sessies, op de Informatiemarkt en op het Forum voor fiscaal dienstverleners.

Inschrijven

Voor dit online event kunt u zich vanaf oktober 2020 inschrijven via een aanmeldknop op deze website.
Daarnaast kunt u, via het forum uw online vragen stellen.