Direct naar inhoud
Naar de homepage

Over Intermediairdagen

Intermediairdagen is hét jaarlijkse kennisevenement met exclusieve informatie van de Belastingdienst voor fiscaal dienstverleners. Dit gratis congres biedt zo’n 11.000 fiscaal dienstverleners de kans om live of online met de Belastingdienst en andere overheidspartijen in gesprek te gaan. U kunt deelnemen aan één van de congresdagen. Deze worden verspreid over Nederland georganiseerd. De locaties vindt u hier. Een congres bestaat uit een aantal plenaire sessies en een Informatiemarkt. U kunt op verschillende manieren in gesprek gaan met deskundigen van de Belastingdienst en andere overheidsorganisaties. Dit kan tijdens de verschillende sessies, op de Informatiemarkt, op de online community en tijdens de online Intermediairdagen.

Impressie Intermediairdagen 2017:

Programma

Intermediairdagen geeft u een ‘sneak preview’ in het nieuwe Belastingplan en de toekomstige organisatie- en procesveranderingen bij de Belastingdienst. Ook andere overheidsorganisaties nemen deel. Tijdens verschillende sessies duidt de Belastingdienst de gevolgen van het Belastingplan voor de inkomstenbelasting, loonheffingen, btw, e-Overheid, auto en Toeslagen. De Informatiemarkt bestaat uit stands met specialisten van de Belastingdienst, de FIOD, Douane, UWV, RVO en andere overheidsinstanties. Hier kunt u met ons in gesprek over de invordering, fiscale zaken en het buitenland en schenk- en erfbelasting. En bij de stand van het Forum Fiscaal Dienstverleners (FFD) en Forum Salaris (FSA) ontmoet u de vakgenoten die u op het forum wellicht al vaak online hebt gezien.

Een waaier van eurobiljetten met tien, twintig en vijftig euro

Informatiemarkt

De Intermediairdagen staan in het teken van het komend Belastingplan en andere belangrijke veranderingen waarmee u in het nieuwe jaar te maken krijgt. Op de Informatiemarkt en in de sessies zijn dan ook veel deskundigen vanuit de Belastingdienst en andere overheidspartijen aanwezig om u hierover te informeren en uw vragen te beantwoorden. Daarnaast kunt u, wanneer u ingelogd bent, vragen stellen. Sprekers en standhouders geven continue antwoord op uw vragen.

Informatiemarkt tijdens de intermediairdagen

Kennis op peil houden

De Belastingdienst wil eraan bijdragen dat fiscaal dienstverleners hun fiscale kennis en inzicht op peil houden, om die te benutten voor hun klanten. Daarom biedt de Belastingdienst door het jaar heen een forum, kennissessies en kort na Prinsjesdag het kennisevenement Intermediairdagen.

De stand van rvo op de informatiemarkt tijdens intermediairdag

Online Intermediairdagen

Intermediairdagen is niet alleen op 10 locaties, maar ook online te beleven. Met de online Intermediairdagen sluiten we op 19 en 20 december 2018 af.

Met het online event biedt de Belastingdienst nóg meer fiscaal dienstverleners de mogelijkheid om de Intermediairdagen mee te maken. Ook andere geïnteresseerden kunnen alle sessies volgen via de opnames die vanaf 21 december 2018 op deze website staan.

Twee mannen in pak gebruiken ipad en mobiele telefoon op werk