Ga direct naar de inhoud
Naar de homepage van Intermediairdagen

Informatiemarkt Forum Fiscaal Dienstverleners / Forum Salaris / Forum Horizontaal Toezicht

Informatiemarkt Forum Fiscaal Dienstverleners / Forum Salaris / Forum Horizontaal Toezicht
Allemaal bij dezelfde stand:

Bent u bekend met Forum Fiscaal Dienstverleners (FFD), Forum Salaris (FSA) en Forum Horizontaal Toezicht (FHT)? Deze 3 fora brengen u berichten met als doel om tot een betere aangifte te komen.

Hiernaast kunt u op alle 3 de fora vragen stellen aan uw collega fiscaal dienstverleners en salarisprofessionals. Zij beantwoorden deze vragen, maar waar nodig helpt de Belastingdienst u verder op weg.

Dit jaar bieden de fora u de mogelijkheid om uw vragen over de presentaties tijdens de Intermediairdagen te delen in de community. U vindt deze onder het tabblad ‘Intermediairdagen’ op de fora. De community is vanaf 5 november beschikbaar op FFD en vanaf 10 december op FSA.

Maar ook offline, in onze stand, staan onze collega’s voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Kom gerust langs om een praatje te maken.

De Belastingdienst ontmoet u graag in de stand van het Team Fiscaal Dienstverleners.

We hechten aan een professionele samenwerking en willen u zo veel mogelijk ondersteunen bij uw fiscaal advieswerk. We informeren u in onze stand over de spelregels die gelden bij die samenwerking en hoe dat in de praktijk vorm krijgt.

De aanwezige accountmanagers beantwoorden graag uw vragen en kunnen toelichting geven over zaken als de uitstelregeling. U kunt bij onze stand vragen stellen over de activiteiten van het FD-team.

Mocht u interesse hebben in Horizontaal Toezicht dan kunt u bij onze stand terecht met vragen hierover: hoe werkt het? Hoe wordt het toezicht aangepast voor deelnemende ondernemingen, uw klanten? En aan welke voorwaarden voor deelname als fiscaal dienstverlener moet worden voldaan?

Standhouder


Marijke Dekkers
Redacteur Fora team

Vragen op het Forum HT moeten betrekking hebben op Horizontaal Toezicht en/of de werking daarvan. De fiscaal-technische vragen plaatst u op het Forum Fiscaal dienstverleners. En werkt u als salarisprofessional en hebt u een vraag over loonheffingen, stel dan uw vraag eventueel bij Forum Salaris (FSA).

Interesse om ook deelnemer te worden?
Registreer u dan voor Forum Fiscaal Dienstverleners (beconnummer noodzakelijk). Werkt u daarnaast ook als salarisprofessional, meldt u dan ook aan voor Forum Salaris.