Ga direct naar de inhoud
Naar de homepage van Intermediairdagen

Team Fiscaal Dienstverleners

Ook op de online Intermediairdagen komen accountmanagers en relatiebeheerders van het team Fiscaal Dienstverleners (FD-team) graag in contact met u als fiscaal dienstverlener.

In het voorjaar belden accountmanagers en relatiebeheerders van de Belastingdienst MKB met ruim 4.500 fd’ers in het land, om te vragen hoe het gaat in deze bijzondere coronatijd. En om te helpen met het vinden van de juiste informatie over fiscale (kabinets-)regelingen op internet en de vragen en knelpunten te inventariseren. Op de online Intermediairdagen staan onze collega’s u graag te woord, dit jaar in de virtuele stand.

Bij de stand van de FD-teams kunt u terecht met vragen over bijvoorbeeld de uitstelregeling, de activiteiten van het FD-team en op welke wijze de Belastingdienst de samenwerking met de fd’ers verder wil versterken. U hoort wanneer u een accountmanager van het FD-team kan spreken en hoe u hem bereikt. Ook vertellen wij u de reden voor een accountmanager om met u contact te zoeken.

Over het vernieuwde Horizontaal Toezicht (HT) kunnen we u ook informeren. Denk daarbij aan  de spelregels en wat dit voor u en uw klanten aan meerwaarde kan opleveren. Wist u dat voor deelnemers aan HT een apart Forum HT bestaat? Daar delen we specifieke informatie over bijvoorbeeld de doorontwikkeling van HT.