Go directly to content
Naar de homepage

Team Relatiebeheer

De Belastingdienst ondersteunt de maatschappelijke organisaties, zodat zij burgers die hulp nodig hebben met belasting- en toeslagzaken, op een goede manier kunnen helpen. Dit gebeurt onder andere door informatie beschikbaar te stellen via belastingdienst.nl en het Kennisnetwerk belastingen en toeslagen. Dit is een digitale leeromgeving voor mensen en organisaties die anderen ondersteunen bij inkomstenbelastingen en toeslagen.

Team Relatiebeheer Particulieren

Wij bieden ondersteuning aan maatschappelijk dienstverleners. Dit doen we via persoonlijk contact en een directe mail, de postbus maatschappelijk dienstverleners. Hier kunnen vragen worden gesteld, of een afspraak worden gemaakt met een van onze relatiebeheerders. Voor urgente zaken die dringende aandacht vragen zijn gespecialiseerde medewerkers beschikbaar.

We houden onze relaties daarnaast op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen op het gebied van belastingen en toeslagen. Dit doen we via onze 2-maandelijkse nieuwsbrief. Ook organiseren we twee keer per jaar netwerkwerk- en informatiebijeenkomsten door het hele land. Dit is de gelegenheid om met elkaar ideeën en ervaringen uit te wisselen. Verder vindt u ons met regelmaat op verschillende congressen en bijeenkomsten door het land.

We beschikken over een breed en groeiend maatschappelijk netwerk. We werken nauw samen met alle maatschappelijke partijen om zo samen tot een optimale ondersteuning te komen voor die burger die dat nodig heeft.

Website ondersteuning burgers.

Standhouders

Ellen Baas
Senior relatiebeheerder
Brenda Jacobs
Senior relatiebeheerder
Janneke Speelman
Senior relatiebeheerder
Irene van Gestel
Teamleider Relatiebeheer
Allaart Peeks
Projectleider “hulp bij aangifte”