Ga direct naar de inhoud
Naar de homepage van Intermediairdagen

Toeslagen

Toeslagen (twee dezelfde sessies: 14.00 - 14.30 uur en 16.10 - 16.40 uur)

De wijzigingen in wetgeving voor alle toeslagen in 2020 is een belangrijk gespreksonderwerp. Wat verandert er voor de toeslaggerechtigden? En waar moet u rekening mee te houden?

Tijdens de sessie van afgelopen jaar hebben wij u laten zien op welke wijze Toeslagen een meer (proactieve) ondersteuning verleent aan uw klant. Wij informeerden u dat wij proberen om de verschillen tussen de voorlopige en definitieve toekenningen zoveel mogelijk te voorkomen.

Wij zijn niet stil blijven staan, zijn nog steeds in beweging en laten u de nieuwe ontwikkelingen zien om u beter te helpen. Dat doen wij in samenwerking met relevante organisaties uit het werkveld.

Via het Forum Fiscaal Dienstverleners worden regelmatig vragen over toeslagen gesteld, tijdens de sessie delen wij hierover achtergrondinformatie met u.

Wij zien u graag weer terug tijdens de bijeenkomst.

Sprekers


Huib Neirinckx
Accountmanager Toeslagen

Erik de Vries
Accountmanager Toeslagen

Informatiemarkt Toeslagen

U bent van harte welkom op de stand van Toeslagen. Na de sessie van Toeslagen kunt u hier informatie krijgen over huurtoeslag. Of over de andere toeslagenregelingen. Misschien heeft u wel een vraag die u tijdens onze sessie al wilde stellen.

Ook als u onze sessie niet heeft bijgewoond, kunt u bij onze stand terecht voor een gesprek. Denk aan zaken rondom het partnerschap, bijzondere situaties, inkomen en vermogen. Uw vragen over onze processen zijn bij onze medewerkers in goede handen.

De eventuele wetswijzigingen en de gevolgen ervan lichten wij graag toe. Wij staan voor u klaar en zijn enthousiast om vanuit onze expertise met u mee te denken. De stand van Toeslagen herkent u aan de rode kleur.

Bij de stand kunt u terecht met zowel basisvragen als complexere situaties.

Standhouder


Yves Salters
Procesdeskundige Toeslagen

Kijk ook op