Ga direct naar de inhoud
Naar de homepage van Intermediairdagen

Maatschappelijk Dienstverleners

Sessie Werkveld Maatschappelijk Dienstverleners

De Belastingdienst staat midden in de maatschappij. Door te luisteren, informeren, ervaringen te delen en samen op te trekken willen we een optimale dienstverlening realiseren. Hiervoor staat het team Relatiebeheer particulieren.

Bij wie in de organisatie kan ik terecht?
Hoe vraag ik aandacht voor urgente en schrijnende gevallen?
Met wie kan ik overleggen als ik er niet meer uitkom?
Wat is het Kennisnetwerk en wat kan ik ermee?
Waar kan ik naartoe met ideeën over samenwerking en dienstverlening?
Hoe ziet jullie ondersteuning er uit?

Tijdens onze workshop maakt u kennis met het team, leert u wat wij voor u kunnen betekenen en wat we willen bereiken met samenwerking. We informeren u over de manieren waarop we u kunnen ondersteunen bij de hulp die u aan burgers geeft. Ook laten we zien wat inmiddels al hebben gerealiseerd.

Het team Relatiebeheer Particulieren

De Belastingdienst ondersteunt maatschappelijke organisaties, zodat zij burgers die hulp nodig hebben met belasting- en toeslagzaken, op een goede manier kunnen helpen. Dit is de taak van het team Relatiebeheer Particulieren.

We brengen organisaties in contact met elkaar, en met de Belastingdienst. Dit doen we via persoonlijke contact, netwerk- en informatiebijeenkomsten en ons online leer- en kennisplatform:

Via onze postbus maatschappelijk dienstverleners stelt u uw vragen of maakt u een afspraak met een van onze relatiebeheerders. We houden u daarnaast op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van belastingen en toeslagen via onze 2-maandelijkse nieuwsbrief.

We beschikken over een breed maatschappelijk netwerk. We werken nauw samen met alle maatschappelijke partijen om zo samen tot een optimale ondersteuning te komen voor die burger die dat nodig heeft.